Søg

el-guitar

Hos os lærer du at spille guitar i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser i de fleste byer i kommunen, og vi bruger altid professionelle undervisere.

Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære de sange, du gerne vil spille gennem god, professionel undervisning, Du kan lære at spille melodier – både kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Du lærer også akkorder (såkaldt lejerbålsguitar), så du kan akkompagnere enten din egen vokal eller spille sammen med andre. Og for de øvede elever, begynder vi også at have mere fokus på guitarsolo. Vi arbejder bl.a. med:

  • Gehør – at opfange, gengive og huske et stykke musik
  • Noder – rigtig god metode til at huske med, da det man skal spille står skrevet ned.
  • Akkord diagram (tegning af akkorden).
  • Elevens mobil kan bruges til at optage en lille ”huske” video.
  • Du lærer også TAB-systemet (Tabulatur) at kende, så du selv kan gå i gang med din egen yndlingsmusik derhjemme med en simpel google-søgning.
 
Hvorfor vælge el-guitar?
Guitaren er et af de mest populære instrumenter, og den kan bruges i alle stilarter og genrer. Hvad enten du er til klassisk melodispil, akkompagnement til sang eller om der skal fyres op under rockspaden. Guitaren kan udtrykke alt fra det smukkeste romantiske, til det mest aggressivt rockede.
Guitaren er et godt instrument, hvis du gerne vil spille selv, men også et ligeså godt instrument, hvis du gerne vil spille sammen med andre.
 
Sammenspil og fællesskab
Du vil også blive tilbudt at deltage helt frivilligt og gratis til forskellige sociale arrangementer, så du kan både gå til soloundervisning og alligevel spille sammen med nogen en gang imellem. Skal sammenspillet fylde mere, kan man gå til Band gratis på Kulturskolen, når man går til solo- eller gruppeundervisning.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. pr. uge

HVEM
Fra 4. klasse
(International School of Billund: P5)
Vil du gerne starte med guitar tidligere, kan vi anbefale akustisk guitar

HVORNÅR
Start uge 34
Mandage, tirsdage i Billund Centret
Tirsdage, onsdage i UKH, Grindsted.
Mandage på Filskov Friskole.
Mandag/tirsdage på Vorbasse- og Hejnsvig Skole (undervisning i skoletiden)

(Der tages forbehold for ændring i undervisningsdag- og tid kommende sæson)

UNDERVISERE
Niels-Evald Jensen
Niels Bach Storgaard
Benjamin Kirketerp Møller

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning