Søg

talent billund

Sammen om at ville

Er du 12 år og opefter, og kunne du tænke dig at være sammen med andre unge, der deler din passion? Så kunne Talent Billund være noget for dig!

I Talent Billund handler det ikke om at være bedst. Det handler om at blive så god som muligt sammen med andre unge, og derfor tilbyder vi fællesskaber, der inspirerer og udvikler dine potentialer bedst muligt.

Vi har Talent Billund-tilbud indenfor både musik, billedkunst, tegning og dans, hvor du får ekstra undervisningstid indenfor dit hovedfag. Desuden arrangerer vi workshops, individuel vejledning og ture til spændende oplevelser og events. Alt sammen motiverer dig til at gøre en ekstra indsats, og samtidig tilegner du dig mange forskellige kompetencer med dine Talent Billund-kammerater.

Talent Billund er et fælles initiativ på tværs af kultur og idræt, støttet af Billund Kommune og Ole Kirk’s Fond. Derfor foregår der også et tæt samarbejde mellem projektets aktører for at skabe et helt særligt talentudviklingsmiljø i kommunen. Med en positiv tilgang til elevernes præstationer støtter, hjælper, træner og underviser Talent Billund, så eleverne løftes gennem hele processen.

Lyder det inspirerende? Tag en snak med din lærer, vores Talent Billund-koordinatorer (se mere under de enkelte linjer), eller kontakt os på Kulturskolens kontor, hvis du vil vide mere. Så hjælper vi med at finde den bedste løsning for dig.

Mere information

Du kan se detaljer for tilbuddenes sammensætning indenfor henholdsvis musik, tegning, kunst og dans ved at klikke på de enkelte afdelinger herunder.