Søg

talent billund

TALENT BILLUND BILLEDKUNST

Er du fra 12 år og op og seriøst vild med billedkunst er dette hold måske noget for dig?

På Talent Billund Billedkunst bliver du mødt i øjenhøjde og udfordret på dine kunstneriske ideer. Du vil modtage seriøs faglig kritik, plads til at arbejde selvstændigt og udvikle dit eget kunstneriske sprog. Du vil blive mødt af fagpersoner, som vil guide dig gennem de processer og udfordringer du står i.

Hvad kræves der?
Det vigtigste er at du interesserer dig for billedkunst, og har lyst til at eksperimentere med kunst og fordybe dig i dit eget arbejde. 

Udstillinger
Holdet laver løbende udstillinger forskellige steder i lokalområdet. Forløbet afsluttes med en stor udstilling i foråret sammen med Kulturskolens andre billedkunsthold. 

Alle på holdet tager deres talent seriøst, mens det sociale samvær imellem både holdkammerater og Talent Billund Kultur-elever på tværs også bliver prioriteret højt. Holdet er en del af Talent Billund, og derfor får du en del ekstra ud af at deltage på dette hold.

INDHOLD

  • Tiden er udvidet med 30 min. Vi mødes altså 2 timer hver uge.
  • Mandags fællestime med spisning på tværs, med alle Talent Billund elever på dans, musik og kunst mod en mindre egenbetaling.
  • Udviklingssamtaler med din underviser og fælles sparring blandt eleverne på holdet.
  • Løbende udstillinger, og en stor fælles sæsonudstilling.
  • I løbet af sæsonen vil der være udflugter med holdet og sammen med de andre hold til f.eks. kunstmuseer, workshops eller artist talks.
  • Du deltager i arrangementer, der arrangeres af Talent Billund. Her kan du møde andre unge, som har en passion for sport, dans, tegning og musik.


OPTAGELSE

Vi gerne have en samtale med dig, så vi gensidigt kan afklare, om holdet er det rigtige for dig. Ring eller skriv til skolen og aftal en tid. 

Kontakt: Billedkunstkoordinator Malene Kaufmann Jahn, tlf. 31 16 80 29, mail: mkau@billund.dk.  

Forpligt dig på engagement og fordybelse med Talent Billund Billedkunst og bliv en del af Talent Billund Kultur, som tilbyder: Fordybelsestid, en prøvebane, fællesskab og et sted at være fælles om at være seriøst omkring kreativitet og passion.