tegning

Billund Kulturskole tilbyder flere hold målrettet børn og unge fra 5. klasse og op, som gerne vil udvikle deres tegneevner. På holdene får man seriøs tegneundervisning. Undervisningen inddrager alle sider af tegnerfaget, så eleverne får indblik i alle de færdigheder, som er afgørende, hvis man vil udvikle sine tegneevner.

Målet med tegneundervisningen er, at den enkelte elev bliver i stand til at tegne det, som eleven selv ønsker at tegne. Der er altså tale om moderne undervisning, som giver unge tegnere optimale muligheder for at udvikle sig. Eleverne vil opleve et fællesskab med andre børn og unge, som er lige så vilde med at tegne, som dem selv.

Du må ikke være bange for at melde dig til disse hold, fordi du tænker, at du ikke er dygtig nok. Du skal melde dig på holdet, fordi du gerne vil udvikle dig og blive bedre. Hvis du skal have de optimale muligheder for at udvikle dig, så skal du have seriøs tegneundervisning – og det er du garanteret på VILD MED AT TEGNE.

Hvis du kan sige ja til disse tre spørgsmål, så er tegneholdene noget for dig.

Jeg vil gerne være dygtigere til at tegne

Jeg vil gerne investere tid på at blive bedre

Jeg vil gerne være sammen med andre, som også elsker at tegne

Om underviseren
Underviser på holdet, Hans Ole Herbst, er selv vild med at tegne og har mange års erfaring som professionel tegner og underviser. Du kan se Hans Oles tegninger på hans hjemmeside: www.hansoleherbst.dk

Tilmelding

Klik her

VILD MED AT TEGNE FRA 5. KLASSE
GRINDSTED
Lærer: Hans Ole Herbst
Mandage, kl. 16.30 til 18.00

VILD MED AT TEGNE FRA 5. KLASSE
BILLUND
Lærer: Hans Ole Herbst 
Tirsdage, kl. 15.30 til 17.00