Kunst

Former og farver til livet

Vi glæder os til at byde velkommen til sæson 2024/25!

Er du vild med at udtrykke dig, eller kunne du tænke dig at blive det –hvad enten det er gennem tegning, maleri, skulptur, syning eller noget helt andet?

I Billund Kulturskole lærer du nye teknikker, og vi afprøver spændende metoder og virkemidler, mens vi har det sjovt og hyggeligt. Undervisningen foregår på hold, hvor hver enkelt elev bliver set. Vores professionelle undervisere lægger stor vægt på et trygt fællesskab, hvor der både er rummelighed og plads til at fejle.

Igennem sæsonen udstiller vi vores værker og deltager af og til også i større udsmykningsprojekter. For de ældre elever arrangerer vi ture og udflugter – f.eks. til kunstmuseer. Vil du noget mere med tegning eller billedkunst og er 12 år eller ældre? Så kan du søge optagelse på vores særlige hold for unge, der gerne vil udvikle deres talent.

I Billedskolen giver vi frihed, rum og materialer til at lade skaberglæden blomstre.

Desuden vil vi i løbet af sæsonen oprette korte kurser for både børn og voksne – hold øje her på hjemmesiden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte billedkunst-koordinator Malene Kaufmann Jahn, tlf: 31 16 80 29, mail: mkau@billund.dk.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig!