dans

Moderne dans – torsdage

Moderne dans/contemporary dance – er stilarten med fokus på individuelle udtryk og historiefortælling via bevægelser. 

Sammen udforsker vi trin, dynamikker og følelser, og vi udfordrer os selv og lære af processen undervejs. På alle lektioner arbejder vi os igennem en solid opvarmning og tekniske øvelser med forskellige elementer.  Alt sammen med formålet at skabe en teknisk stærk krop, der kan fortælle historier og udtrykke følelser. Vi afslutter altid med koreografi som er med inspiration i hverdagslivet og med blandet musik. 

Moderne dans/contemporay dance er stadig en ny stilart på Kulturskolen, som går ind i sin anden sæson med stor succes fra den første. Undervisningen i moderne dans foregår om torsdagen i Teatersalen, Billund Centret, Hans Jensensvej 6 i Billund. 

Der undervises i moderne dans på 4 niveauer. Er man over 9 år bliver man inddelt efter erfaring og ikke efter alder. Til undervisning i moderne dans træner alle elever i særligt holdtøj – for mere information, se her

Lærer i moderne dans er Pavel Herrera

Kom og vær en del af et fællesskab, hvor lysten, legen og nysgerrigheden for historiefortælling igennem kroppen er i centrum. 

Ved spørgsmål til undervisningen, er I velkomne til at kontakte koordinator for dans Malene Kaufmann Jahn, mail: mkau@billund.dk, telefon: 31 16 80 29.

Læs
mere om