Søg

Akustisk guitar

Hos os lærer du at spille guitar i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser i de fleste byer i kommunen, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære de sange, du gerne vil spille gennem god, professionel undervisning, Du kan lære at spille melodier – både kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Du lærer også akkorder (såkaldt lejerbålsguitar), så du kan akkompagnere enten din egen vokal eller spille sammen med andre. Og for de øvede elever, begynder vi også at have mere fokus på guitarsolo. Vi arbejder bl.a. med:

  • Gehør – at opfange, gengive og huske et stykke musik
  • Noder – rigtig god metode til at huske med, da det man skal spille står skrevet ned.
  • Akkord diagram (tegning af akkorden).
  • Elevens mobil kan bruges til at optage en lille ”huske” video.
  • Du lærer også TAB-systemet (Tabulatur) at kende, så du selv kan gå i gang med din egen yndlingsmusik derhjemme med en simpel google-søgning.

Hvorfor vælge akustisk guitar?
Guitaren er et af de mest populære instrumenter, og den kan bruges i alle stilarter og genrer. Hvad enten du er til klassisk melodispil, akkompagnement til sang eller om der skal fyres op under rockspaden. Guitaren er et godt instrument, hvis du gerne vil spille selv, men også et ligeså godt instrument, hvis du gerne vil spille sammen med andre

Sammenspil og fællesskab
Undervisningen tilpasses selvfølgelig dit niveau og dine ønsker, og du vil også blive tilbudt at deltage helt frivilligt og gratis til forskellige sociale arrangementer, så du kan både gå til soloundervisning og alligevel spille sammen med nogen en gang imellem. Skal sammenspillet fylde mere, kan man gå til gratis sammenspilsundervisning på Kulturskolen, når man går til solo- eller gruppeundervisning.

Tilmelding

Klik her

HVEM
Fra 2. klasse
(International School of Billund: P3)

HVORNÅR
Start uge 34
Mandage, tirsdage i Billund Centret
Tirsdage, onsdage i Unge- og Kulturhuset, Grindsted
Mandage på Filskov Friskole
Mandage/tirsdage på Hejnsvig- og Vorbasse Skole (i skoletiden)

(Der tages forbehold for ændring i undervisningsdag- og tid kommende sæson)

UNDERVISERE
Niels-Evald Jensen
Niels Bach Storgaarrd
Benjamin Kirketerp Møller

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning