Ukulele

Hos os lærer du at spille ukulele i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser hovedsagelig i Grindsted og Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.

Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære de sange, du gerne vil spille gennem god, professionel undervisning. I starten arbejder vi med at lære de mest basale akkorder og at få styr på fingerteknikken på ukulelen. Vi arbejder også meget med strum-teknik, som er det, der skaber rytmen i akkorderne. Øvede ukulelespillere vil også arbejde med at spille simple melodier på ukulelen.

Hvorfor vælge ukulele?
Ukulelen er for mange kendt fra folkeskolens musikundervisning, og man lærer hurtigt at spille men det er de senere år blevet brugt i mange sammenhænge, og flere store popmusikere har brugt ukulelen som en central rolle i deres sange. Ukulelen er desuden et glimtende springbræt til at spille guitar. Man kan efter et par års ukuleleundervisning skifte til guitarundervisning og overføre en del af den teknik, man har lært på ukulelen.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo- eller gruppe m. 2-3 elever, 25 min. om ugen
Nybegynder? Tjek Ukuleleklubben

HVEM
Fra 2. klasse
(International School of Billund: P3)

HVORNÅR
Start uge 34
Mandage, tirsdage, onsdage
i Billund Centret (på engelsk)
Tirsdage, onsdage i UKH, Grindsted
(Der tages forbehold for ændring i undervisningsdage)

UNDERVISERE
Kara Lochridge
Niels Bach Storgaard

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning