Søg

Tværfløjte

Hos os lærer du at spille tværfløjte i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser hovedsagelig i Grindsted og Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære at spille mange forskellige melodier. Det kan både være kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Vi spiller også dine yndlingssange og andre sange, der måske også vil komme til at blive det.

Du lærer alt fra at holde takten til musikken, bruge instrumentet rigtigt og få fløjten til at lyde godt. Du får desuden et bredt kendskab til instrumentets opbygning, tonernes rækkefølge og alle de forskellige musikudtryk, der findes.

 
Sammenspil og fællesskab
Undervisningen tilpasses selvfølgelig dit niveau og dine ønsker, og du vil også blive tilbudt at deltage helt frivilligt og gratis til forskellige sociale arrangementer, så du kan både gå til soloundervisning og alligevel spille sammen med nogen en gang imellem. Skal sammenspillet fylde mere, så kan man gå til sammenspilsundervisning, fx i vores Underholdningsorkester. 
 
Husk, sammenspil og orkester i Kulturskolen er gratis, når man går til solo- eller gruppeundervisning.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo- eller gruppe m. 2-3 elever, 25 min. pr. uge

HVEM
Fra 3. klasse
(International School of Billund: P4)

HVORNÅR
Start uge 34
Mandage, tirsdage, onsdage i Billund Centret

(Der tages forbehold for ændring i undervisningsdage)

UNDERVISERE
Kara Lochridge
Kristjan Piirimets

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning