Søg

Tuba

Hos os lærer du at spille tuba i et sjovt og trygt miljø. Tubaundervisningen foregår i Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.

Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære at spille en masse forskellig musik. Det kan både være kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Tubaen bliver tit brugt som basinstrument, og derfor lærer du også om bassens rolle i forskellige stilarter, og når man bliver øvet, lærer du også at spille basgange og eventuel solo over akkorder. I tubatimerne lærer du desuden alt fra at holde takten til musikken, bruge instrumentet rigtigt og få tubaen til at lyde godt. Du får et bredt kendskab til instrumentets opbygning, tonernes rækkefølge og alle de forskellige musikudtryk, der findes.

Hvorfor vælge tuba?
Tubaen bruges i flere sammenhænge og kan have mange forskellige roller i musikken. Det er et smukt klingende instrument, som giver mange muligheder med hensyn til stilarter og sammenspil, og anvendes i mange sammenhænge, f.eks. symfoniorkester, harmoniorkester og garder. Hos os vælger mange, der spiller trombone, at være med i LEGOLAND Billund Garden (se link nederst på siden). 

Sammenspil og fællesskab
Undervisningen tilpasses selvfølgelig dit niveau og dine ønsker, og du vil også blive tilbudt at deltage helt frivilligt og gratis til forskellige sociale arrangementer, så du kan både gå til soloundervisning og alligevel spille sammen med nogen en gang imellem. Skal sammenspillet fylde mere, så kan man gå til sammenspilsundervisning, være med i vores Underholdningsorkester eller gå i LEGOLAND Billund Garden. Sammenspil og orkester i Kulturskolen er gratis, når man går til solo- eller gruppeundervisning. Der er særlige priser for at være med i LEGOLAND Billund Garden.

Tubaen er et stort instrument og er derfor også et instrument, der kan lejes i musikskolen.

 

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo- eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. om ugen
(Man kan ogås modtage tubaundervisning i LEGOLAND Billund Garden)

HVEM
Fra 5. klasse
(International School of Billund: M1)

HVORNÅR
Start uge 35
Onsdage, torsdage i Billund Centret

UNDERVISER
John Kristensen

PRISER
Kan se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning