Trombone

Hos os lærer du at spille trombone i et sjovt og trygt miljø. Tromboneundervisningen foregår i Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.

Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære at spille mange forskellige melodier. Det kan både være kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Vi spiller også dine yndlingssange og andre sange, der måske også vil komme til at blive det.

Du lærer alt fra at holde takten til musikken, bruge instrumentet rigtigt og få trombonen til at lyde godt. Du får et bredt kendskab til instrumentets opbygning, tonernes rækkefølge og alle de forskellige musikudtryk, der findes.

Hvorfor vælge trombone?
Trombonen er et smukt klingende instrument, som kan bruges i mange stilarter og genrer. Hvad enten du er til klassisk melodispil, popmusik eller lækker jazz. Hos os vælger mange, der spiller trombone, at være med i LEGOLAND Billund Garden (se link nederst på siden). 

Sammenspil og fællesskab
Undervisningen tilpasses selvfølgelig dit niveau og dine ønsker, og du vil også blive tilbudt at deltage helt frivilligt og gratis til forskellige sociale arrangementer, så du kan både gå til soloundervisning og alligevel spille sammen med nogen en gang imellem. Skal sammenspillet fylde mere, så kan man gå til sammenspilsundervisning, være med i vores Underholdningsorkester eller gå i LEGOLAND Billund Garden. Sammenspil og orkester i Kulturskolen er gratis, når man går til solo- eller gruppeundervisning. Der er særlige priser for at være med i LEGOLAND Billund Garden.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo- eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. om ugen
(Man kan også modtage tromboneundervisning i LEGOLAND Billund Garden)

HVEM
Fra 5. klasse
(International School of Billund: M1)

HVORNÅR
Start uge 34
Onsdage, torsdage i Billund Centret

UNDERVISER
John Kristensen

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning