saxofon

Hos os lærer du at spille saxofon i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser i saxofon i Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære at spille mange forskellige melodier. Det kan både være kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Vi spiller også dine yndlingssange og andre sange, der måske også vil komme til at blive det.

Du lærer alt fra at holde takten til musikken, bruge instrumentet rigtigt og få saxofonen til at lyde godt. Du får desuden et bredt kendskab til instrumentets opbygning, tonernes rækkefølge og alle de forskellige musikudtryk, der findes.

Hvorfor vælge saxofon?
Saxofonen er et smukt klingende instrument, som kan bruges i mange stilarter og genrer. Hvad enten du er til popmusik, klassisk melodispil eller lækker jazz. 

Sammenspil og fællesskab
Undervisningen tilpasses selvfølgelig dit niveau og dine ønsker, og du vil også blive tilbudt at deltage helt frivilligt og gratis til forskellige sociale arrangementer, så du kan både gå til soloundervisning og alligevel spille sammen med nogen en gang imellem. Skal sammenspillet fylde mere, så kan man gå til sammenspilsundervisning, være med i vores Underholdningsorkester eller gå i LEGOLAND Billund Garden. Sammenspil og orkester i Kulturskolen er gratis, når man går til solo- eller gruppeundervisning. Der er særlige priser for LEGOLAND Billund Garden.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. om ugen

HVEM
Fra 3. klasse
(International School of Billund: P4)

HVORNÅR
Start uge 34
Onsdage i Billund Centret

UNDERVISER
Tommy Slot

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning