Marimba

Hos os lærer du at spille marimba i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser hovedsagelig i Grindsted og Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære at spille mange forskellige melodier. Det kan både være kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Vi spiller også dine yndlingssange og andre sange, der måske også vil komme til at blive det.
 
Du lærer alt fra at holde takten til musikken, bruge instrumentet rigtigt og få en god teknik, så du kan få instrumentet til at lyde godt. Du får desuden et bredt kendskab til instrumentets opbygning, tonernes rækkefølge og alle de forskellige musikudtryk, der findes.
 

Sammenspil og fællesskab
Som marimbaelev kan man også opleve meget mere end bare den daglige undervisning på Kulturskolen. Man vil nemlig i løbet af skoleåret få mulighed for at deltage i koncerter, både som udøver og som publikum.

Husk, når du går til solo- eller gruppeundervisning i marimba, så er Orkesterklubben og andre sammenspil i Kulturskolen gratis.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. pr. uge

HVEM
Fra 3. klasse
(International School of Billund: P3)

HVORNÅR
Start uge 34

Tirsdage i UKH, Grindsted
Tirsdage, onsdage i Billund Centret

UNDERVISERE
Thomas Gundal
Søren Pedersen

PRISER
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning