Søg

klarinet

Hos os lærer du at spille klarinet i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser klarinet på Kulturskolen i Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære at spille sange og melodier fra alverdens genrer, og har du selv ideer til sange, du gerne vil spille, så griber vi også fat i dem.

Vi hjælper dig godt i gang med instrumentet, og i starten får man nogle blade til mundstykket fra os, og dernæst hjælper din lærer med at købe de rigtige.

Hvorfor vælge klarinet?
Klarinetten er et smukt klingende instrument med et enormt register; den spænder fra meget mørke toner til helt lyse toner i toppen. Klarinetten giver mange muligheder med hensyn til stilarter og sammenspil og anvendes i mange sammenhænge, f.eks. symfoniorkester, harmoniorkester, jazz og folkemusik.

Sammenspil og fællesskab
Når du går til klarinet, vil du allerede efter nogle måneders undervisning få mulighed for at spille i Kulturskolens Orkesterklub. Det er derfor et rigtig godt instrument at vælge, hvis du kan lide at spille sammen med andre.

Husk, når du går til solo- eller gruppeundervisning på Kulturskolen, er Orkesterklub og andre sammenspil gratis.
Når du går til klarinet, kan du leje en klarinet af musikskolen, og hvis du gerne vil købe din egen klarinet, vil din lærer gerne rådgive angående køb.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. pr. uge

HVEM
Fra 2. klasse
(International School of Billund: P3)

HVORNÅR
Start uge 34
Onsdage i Billund Centret

UNDERVISER
Tommy Slot

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning