Søg

Cello

Hos os lærer du at spille cello i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser hovedsagelig i Grindsted og Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lær at spille alt lige fra små sange i starten til sværere klassiske musikstykker, når man er øvet. Vi spiller også kendte popmelodier, folkemusik og jazz eller melodier fra fx film og serier.

Musik er følelser, så det noget, vi taler om og arbejder med. Vi lytter til musik sammen i alle genrer for at lære så meget musik som muligt at kende.

Hvorfor vælge cello?
Celloen klinger virkelig smukt. Derfor er den også hyppigt brugt i klassisk musik, men også tit i rytmiske sammenhænge på grund af dens melodiske egenskaber og bløde klang. Der findes også rytmiske cellister og cellogrupper, hvoraf den kendteste nok er heavyrockgruppen, Apocalyptica, fra Finland.

Sammenspil og fællesskab
Celloen fungerer godt sammen med andre, hvorfor den også indgår, efter niveau, i sammenspil, Orkesterklubben samt i Kulturskolens Underholdningsorkester. Man lærer at være sammen med andre i musikken, give plads og tage ansvar.

Husk at orkester og sammenspil er gratis, når du går til solo- eller gruppeundervisning på Kulturskolen.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. pr. uge

HVEM
Fra 3. klasse
(International School of Billund: P4)

HVORNÅR
Start uge 34
Mandage, tirsdage i Billund Centret
Tirsdage i UKH, Grindsted

(Vi tager forbehold for ændring i undervisningsdage kommende sæson)

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning