Søg

Bratsch

Hos os lærer du at spille bratsch i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser hovedsagelig i Grindsted og Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lær at spille alt lige fra små sange i starten til sværere klassiske musikstykker, når man er øvet. Vi spiller også kendte popmelodier, folkemusik og jazz eller melodier fra fx film og serier.

Musik er følelser, så det noget, vi taler om og arbejder med. Vi lytter til musik sammen i alle genrer for at lære så meget musik som muligt at kende.

Hvorfor vælge Bratsch?
Bratschen bliver brugt mange steder. I symfoniorkestret, som kammermusikinstrument sammen med et par andre instrumenter, i folkemusik og jazz. Meget rock/pop musik har endda også i dag bratschen som en del af bandet. 

Sammenspil og fællesskab
Bratschen fungerer godt sammen med andre, hvorfor den også indgår, efter niveau, i sammenspil, Orkesterklubbem samt i Kulturskolens Underholdningsorkester. Man lærer at være sammen med andre i musikken, give plads og tage ansvar.

Husk, at Kulturskolens orkester- og sammenspilstilbud er gratis, når du går til solo- eller gruppeundervisning på Kulturskolen.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. pr. uge

HVEM
Fra 1. klasse
(International School of Billund: P2)

HVORNÅR
Start uge 34

Mandage, tirsdage i Billund Centret
Tirsdage i UKH, Grindsted

(Der tages forbehold for ændring i undervisningsdag- og tid kommende sæson)

UNDERVISER
Jakob Rosendahl Povlsen

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning.