blokfløjte

Hos os lærer du at spille blokfløjte i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser hovedsagelig i Billund og Grindsted, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og undervisning på blokfløjte er sjov, fordi man hurtigt lærer at spille melodier på blokfløjten. Derfor er der også tid til mange andre sjove aktiviteter og lege i timerne. Blokfløjten er et glimrende springbræt til andre blæseinstrumenter som tværfløjte og saxofon. Men man kan også holde ved blokfløjten – og hvem ved – måske blive den næste Michala Petri:-)
 

Hvorfor vælge blokfløjte?
Blokfløjten er et nemt instrument at gå til, og man skal ikke gå til undervisning længe, før man kan spille sin første melodi. Tilgængeligheden er således også en af hovedårsagerne til, at mange har prøvet at spille blokfløjte og endda gået til undervisning i blokfløjte, og startet deres musikalske karriere på blokfløjten.

 

Sammenspil og fællesskab
Som klaverelev kan man også opleve meget mere end bare den daglige undervisning på Kulturskolen. Man vil nemlig i løbet af skoleåret få mulighed for at deltage i koncerter, både som udøver og som publikum.

Husk, når du går til solo- eller gruppeundervisning i blokfløjte, så er sammenspil i Kulturskolen gratis.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. pr.uge

HVEM
Fra 0. klasse
(International School of Billund: P1)

HVORNÅR
Start uge 34

Mandage og onsdage i Billund Centret.
Mandage og torsdage i UKH, Grindsted.

(Der tages forbehold for ændring i undervisningsdag- og tid kommende sæson)

UNDERVISERE
Anne-Kathrine Johansen
Tommy Slot

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til solo- eller gruppeundervisning.