Søg

Trommeklubben

Trommeklubben er for dig, der gerne vil lære at spille trommer i et sjovt og trygt fællesskab. I trommeklubben lærer man at spille trommer på en ny og anderledes måde. Man spiller for hinanden, laver sjove quizzer og opgaver og har det forrygende sjovt sammen med de andre trommeelever.

Trommeklubben er et nyt og billigere alternativ for nybegyndere, der gerne vil spille trommer. Her lærer man i et langsommere tempo det grundlæggende indenfor rytmer, pulsfornemmelse, teknik, gehørspil, noder, improvisation og i særdeleshed sammenspil. I trommeklubben spiller man ikke trommesæt fra starten. Her spiller vi på seje og lækre congas, hvor vi sammen opbygger viden og fornemmelse for puls og rytmer. Trommeklubben er et glimrende alternativ til at starte på trommer. Efter 1 – 2 år i trommeklubben, har du meget bedre forudsætning for at spille trommer og for hurtigt at blive bedre på trommerne

I trommeklubben er der plads til 5-8 elever, og klubben er for elever fra 1.-5. klasse – dog vil der være et aldersspænd på maksimum tre klassetrin på det enkelte hold. Man kan gå i trommeklubben i højst 2 år.

Tilmelding

Klik her

HVAD
Børnehold m. 5-8 elever, 45 min. om ugen

HVEM
Fra 1.–5. klasse
Tilbydes i Billund og Grindsted med mulighed for opstart i andre byer ved nok tilmeldte

HVORNÅR
Start uge 34
Tirsdage i Grindsted
Onsdage i Billund

PRIS
Du kan se her, hvad det koster at gå til en af Musikklubberne.