Søg

Go Vocal

Har du lyst til at være del af et helt nyt rytmisk kor? Og drømmer du om at synge flerstemmigt sammen med andre, udvikle din sangteknik og skærpe dit nærvær og udtryk i din sang? Så er Go Vocal lige stedet for dig.
Vi synger smukke ballader og fede popsange på dansk og engelsk med afstikkere til rock, jazz, gospel eller hvilke gode ideer koret sammen får. Det er sange, hvis tekster har noget på hjertet eller sange, man bare får lyst til at synge med på. Der fuld koncentration i kortimerne, og vi løfter i flok, og herigennem vokser den enkelte sig til en god holdspiller og en stærkere og mere selvstændig sanger.
Sammen skaber vi musikalske oplevelser både til øvegange og optrædener. Alle er vigtige og kan byde ind musikalsk.
I løbet af året optræder vi 3-4 gange – nogle gange i samarbejde med Kulturskolens andre ensembler om at skabe spændende koncertoplevelser.

Koret ledes af korleder, Anne-Kathrine Højgaard Johansen, og koret øver i det nye Unge- og Kulturhus i Grindsted torsdage i lige uger fra kl. 19.00-21.30. 

Man skal synge rent sammen med andre og have rytmisk sans for at synge med i koret. Nodekendskab er slet ikke et krav, og vi arbejder mod, at alle sange til sidst synges udenad. Både mænd og kvinder er velkomne.

Koret åbner for nye medlemmer i august og januar, og er du i tvivl, om koret er noget for dig, så kontakt korlederen, Anne-Kathrine på ahoj@billund.dk eller tlf. 6177 3708.

HVAD
Kor, 2,5 timer hver anden uge (ca. 25 gange)

HVEM
Alle i alderen 15-55 år – eller deromkring;-)
Unge- og kulturhuset, Grindsted

HVORNÅR
Start uge 34
Torsdage kl. 19.00-21.30 i lige uger

UNDERVISER
Anne-Kathrine Højgaard Johansen

PRIS
Se her, hvad det koster at gå til Go Vocal

Tilmelding

Klik her