• Åben musikskole
  • Ballet
  • Moderne dans

Åben Musikskole – prøv et instrument og hør en lille koncert

Kom til Åben Musikskole i sommerferien. 3 lærere fra Billund Kulturskole inviterer til at prøve mange af de sjove, forskellige instrumenter, man kan lære at spille på hos Billund Kulturskole. Til Åben Musikskole vil der i løbet af dagen være åbent for forskellige musikværksteder, hvor en lærer ved hvert værksted vil hjælpe dig med at lære de første toner på fx guitar, bas, trommer, klaver, trombone, marimba og mange andre instrumenter. Hvis du har lyst, kan du allerede på dagen lære nok på et instrument til at spille med på et stort fællesnummer, som vi spiller sidst på dagen.
Alle er velkomne – uanset om man spiller et instrument eller ej.

Dagens program:

Dagen starter med en kort koncert med Kulturskolens lærere, og undervejs fortæller om de forskellige instrumenter. Derefter kan du besøge de forskellige instrumentværksteder, og snakke og spille med lærerne. Til slut kan vi spille en sang i fællesskab, og har du lyst, må du meget gerne spille med, på det, du har lært.

Tilmelding: Ingen tilmelding nødvendig
Arrangør: Billund Kulturskole (undervisere: Mia Nielsen, Thomas Gundal og Benjamin Møller)
Dato: Mandag 3. august kl. 10-14 på Billund Kulturskole og tirsdag 4. august kl. 10-14 i Musikcentralen, Grindsted (Husk madpakke)
Sted: Billund Kulturskole, Hans Jensensvej 6c, 7190 Billund (mandag 3. august) og Musikcentralen, Tinghusgade 9B, 7200 Billund (tirsdag 4. august)
Alder: 8-14 år
Pris: Gratis

 

Ballet for børn og deres forældre

Ballet er for alle, og det er supersjovt! Kom og vær med til denne balletdag for både børn og forældre. Her prøver børnene enkle ballettrin sammen med deres mor eller far, og dagen forløber som en kombination af læring og legende glad morskab, mens alle prøver disse uvante ting sammen. I slutningen af dagen vil alle være i stand til at udføre små sammenhængende forløb i traditionel balletstil. Mød blot op i bløde sko og dansevenligt tøj.

Tilmelding: Ingen tilmelding nødvendig
Arrangør: Billund Kulturskole (undervisere: Paul Gordon og Nicolai Fjeldsted)
Dato: Mandag 3. august 2020, kl. 16.00-18.00
Sted: Teatersalen, Billund Centret
Alder: Børn i alderen 7 år og opefter samt deres forældre
Pris: Gratis

 

Moderne dans for børn og deres forældre

Moderne dans har mange forskellige udtryk, og det er også noget for dig. Velkommen til en eftermiddag med moderne dans børn og forældre. Sammen får I gang i kroppen og samarbejder om at udføre de forskellige forløb. Dette arrangement bliver en legende, sjov oplevelse, hvor der kommer sved på panden og smil på læberne. Vel mødt til en humørfyldt dag - kom blot i bløde sko og dansevenligt tøj.

Tilmelding: Ingen tilmelding nødvendig
Arrangør: Billund Kulturskole (undervisere: Paul Gordon og Nicolai Fjeldsted)
Dato: Tirsdag 4. august 2020, kl. 16.00-18.00
Sted: Teatersalen, Billund Centret
Alder: Børn i alderen 7 år og opefter samt deres forældre
Pris: Gratis

VIL DU VÆRE MED?
 

Alle Kulturskolens sommerferie-aktiviteter er gratis, og til aktiviteterne i uge 32 behøver du ikke tilmelde dig.

Vi glæder os til at se dig!