Violinundervisning

Hos os lærer du at spille violin i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser hovedsagelig i Grindsted og Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lær at spille alt lige fra små sange i starten til sværere klassiske musikstykker sværere stykker som violinkoncerter, når man er øvet. Vi spiller også kendte popmelodier, folkemusik og jazz eller melodier fra fx film og serier.

Violinen er et meget gammelt instrument og er perfekt tilpasset til kroppen. Undervisningen tager derfor udgangspunkt i kroppen, så alt bliver nemt og naturligt. Vi lærer at holde violin og bue uden at anstrenge os, og det giver en sund viden om kroppen.

Musik er følelser, så det noget, vi taler om og arbejder med. Vi lytter til musik sammen i alle genrer for at lære så meget musik som muligt at kende.

Hvorfor vælge violin?
Violinen er det mindste af strygeinstrumenterne, og det er den, der er flest af i f.eks. symfoniorkestret, hvor den også oftest er melodiinstrument. Violinen bliver brugt i mange sammenhænge. Det kan være i symfoniorkestret, som kammermusikinstrument sammen med et par andre instrumenter, i folkemusik og i jazz. Meget rock/pop musik har endda også violinen som en del af bandet. Violinen er desuden et af de instrumenter, der er skrevet mest musik til gennem tiden.

Sammenspil og fællesskab
Violinen fungerer godt sammen med andre, hvorfor den også indgår, efter niveau, i sammenspil, strygekvartet samt i Kulturskolens Underholdningsorkester.
Man lærer at være sammen med andre i musikken, give plads og tage ansvar.

Husk, at orkester, strygekvartet og sammenspil er gratis, når du går til solo- eller gruppeundervisning på Kulturskolen.

Hvad

Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. om ugen
Nybegynder? Tjek Strygeklubben

Hvem

Fra 1. klasse (International School of Billund: P2)

Hvornår

Start uge 34.
Mandage i Billund Centret
Torsdage i Unge- og kulturhuset og Privatskolen, Grindsted

underviser

Jakob Rosendahl Povlsen

Pil med link til mere indhold Tilmelding