Tværfløjte

Om instrumentet
Tværfløjten er et musikinstrument i træblæserfamilien. Dette skyldes at den oprindeligt blev fremstillet af træ. Nu til dags er grundmaterialet typisk sølv og i mere eksklusive udgaver guld eller platin. De forskellige materialer er også meget ofte kombinerede, således at fx mundpladen er af guld og resten sølv. Ved notation af musik spillet af en tværfløjte benyttes udelukkende g-nøglen.
 

Om undervisningen
Til tværfløjteundervisningen lærer vi at spille mange forskellige melodier. Det kan både være kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Vi spiller også dine yndlingssange og andre sange, der måske også vil komme til at blive det.

Du lærer alt fra at holde takten til musikken, bruge instrumentet rigtigt og få tværfløjten til at lyde godt. Du får desuden et bredt kendskab til instrumentets opbygning, tonernes rækkefølge og alle de forskellige musikudtryk, der findes.
 
Sammenspil og fællesskab
Undervisningen tilpasses selvfølgelig dit niveau og dine ønsker, og du vil også blive tilbudt at deltage helt frivilligt og gratis til forskellige sociale arrangementer, så du kan både gå til soloundervisning og alligevel spille sammen med nogen en gang imellem. Skal sammenspillet fylde mere, så kan man gå til sammenspilsundervisning, fx i vores Underholdningsorkester. 
 
Husk, sammenspil og orkester i Kulturskolen er gratis, når man går til solo- eller gruppeundervisning.

Hvad

Solo- eller gruppe m. 2-3 elever, 25 min. pr. uge
Nybegynder? Tjek Blokfløjteklubben

Hvem

Fra 3. klasse
(International School of Billund: P4)

Hvornår

Start uge 34

Mandage, tirsdage, onsdage
i Billund Centret.

Mandage og torsdage
i Musikcentralen, Grindsted

(Der tages forbehold for ændring i undervisningsdage)

undervisere

Birger Sørensen
Kara Lochridge
Kristjan Piirimets

Pil med link til mere indhold Tilmelding