Klarinet

Om Instrumentet
Klarinetten er et smukt klingende instrument med et enormt register; den spænder fra meget mørke toner til helt lyse toner i toppen. Klarinetten giver mange muligheder med hensyn til stilarter og sammenspil, og anvendes i mange sammenhænge, f.eks. symfoniorkester, harmoniorkester, jazz og folkemusik.

Om undervisningen
I timerne spiller vi sange og melodier fra alverdens genrer, og har du selv ideer til sange, du gerne vil spille, så griber vi også fat i dem.

På klarinetten benytter man et lille bambusblad til at frembringe tonerne. I starten får man nogle blade fra musikskolen, og dernæst hjælper din lærer med at købt de rigtige.

Sammenspil og fællesskab
Når du går til klarinet, vil du allerede efter nogle måneders undervisning få mulighed for at spille i Kulturskolens Underholdningsorkester. Det er derfor et rigtig godt instrument at vælge, hvis du kan lide at spille sammen med andre.

Husk, når du går til solo- eller gruppeundervisning på Kulturskolen, er Underholdningsorkester og sammenspil gratis.
Når du går til klarinet, kan du leje en klarinet af musikskolen, og hvis du gerne vil købe din egen klarinet, vil din lærer gerne rådgive angående køb.

Hvad

Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. pr. uge

Hvem

Fra 2. klasse
(International School of Billund: P3)

Hvornår

Start uge 34
Onsdage i Billund Centret

Underviser

Tommy Slot

Pil med link til mere indhold Tilmelding