Klarinetundervisning

Hos os lærer du at spille klarinet i et sjovt og trygt miljø. Vi underviser klarinet i Billund, og vi bruger altid professionelle undervisere.
Vi har fokus på dit behov og møder dig, der hvor du er, og hos os kan du lære at spiller sange og melodier fra alverdens genrer, og har du selv ideer til sange, du gerne vil spille, så griber vi også fat i dem.

Vi hjælper dig godt i gang med instrumentet, og i starten får man nogle blade fra os, og dernæst hjælper din lærer med at købt de rigtige.

Hvorfor vælge klarinet?
Klarinetten er et smukt klingende instrument med et enormt register; den spænder fra meget mørke toner til helt lyse toner i toppen. Klarinetten giver mange muligheder med hensyn til stilarter og sammenspil, og anvendes i mange sammenhænge, f.eks. symfoniorkester, harmoniorkester, jazz og folkemusik.

Sammenspil og fællesskab
Når du går til klarinet, vil du allerede efter nogle måneders undervisning få mulighed for at spille i Kulturskolens Underholdningsorkester. Det er derfor et rigtig godt instrument at vælge, hvis du kan lide at spille sammen med andre.

Husk, når du går til solo- eller gruppeundervisning på Kulturskolen, er Underholdningsorkester og sammenspil gratis.
Når du går til klarinet, kan du leje en klarinet af musikskolen, og hvis du gerne vil købe din egen klarinet, vil din lærer gerne rådgive angående køb.

Hvad

Solo eller gruppe m. 2-3 elever
25 min. pr. uge

Hvem

Fra 2. klasse
(International School of Billund: P3)

Hvornår

Start uge 35
Onsdage i Billund Centret

Underviser

Tommy Slot

Pil med link til mere indhold Tilmelding