Elektronisk musikundervisning

Elektronisk musik er undervisning i musik på computer, og du lærer at komponere og producere musik med computeren som hovedinstrument.
 
Der undervises i musikprogrammet, Ableton, og her stifter man bekendtskab med software-synthesizere, sampling, manipulation af lyd, sekvensering af trommer, lyd-design, effekter samt arrangement og komposition af elektronisk musik. Elektronisk musikproduktion er meget individuelt og kan være forskelligt fra elev til elev, så undervisningen tager udgangspunkt i den musik, eleven lytter til og godt kan lide, og derfor vil den specifikke fokus variere alt afhængig af smag og musikalsk interesse. 
 
Om undervisningen
Der undervises i 50 minutters lektioner hver 14. dag, og hver anden gang vil undervisningen foregå over Skype, og hver anden gang vil det foregå på Kulturskolen i Billund. 
 
Man skal selv have en computer og høretelefoner, og man må meget gerne have installeret Ableton Live hjemmefra. Man kan få en 30-dages demo-licens på www.ableton.com, men efter udløb af demo-licensen kan man ikke gemme eller eksportere lyd. Det er derfor nødvendigt, man på længere sigt køber programmet.
 
Derudover skal man downloade Skype til kommunikation i forbindelse med hjemmeundervisningen. Læreren sørger for at have materiale med til eleverne, hvis der arbejdes med noget, som ikke findes i selve programmet.

Hvad

Soloundervisning
50 min. hver 14. dag

Hvem

Fra 6. klasse
(International School of Billund: M2)
Der undervises henholdsvis på Kulturskolen og hjemme over Skype

Hvornår

Start uge 34
Tirsdage i Billund Centret

underviser

Anders Ruby

Pil med link til mere indhold Tilmelding