• Elev tegning

Billedskolen kan nu tilbyde flere hold målrettet børn og unge, som gerne vil udvikle deres tegneevner. På holdene får man seriøs tegneundervisning. Undervisningen inddrager alle sider af tegnerfaget, så eleverne får indblik i alle de færdigheder, som er afgørende, hvis man vil udvikle sine tegneevner.

Målet med tegneundervisningen er, at den enkelte elev bliver i stand til at tegne det, som eleven selv ønsker at tegne. Der er altså tale om moderne undervisning, som giver unge tegnere optimale muligheder for at udvikle sig. Eleverne vil opleve et fællesskab med andre børn og unge, som er lige så vilde med at tegne, som dem selv.

Du må ikke være bange for at melde dig til disse hold, fordi du tænker, at du nok ikke er dygtig nok. Du skal melde dig på holdet, fordi du gerne vil udvikle dig og blive bedre. Hvis du skal have de optimale muligheder for at udvikle dig, så skal du have seriøs tegneundervisning – og det er du garanteret på VILD MED AT TEGNE.

Hvis du kan sige ja til disse tre spørgsmål, så er tegneholdene noget for dig.

  • Jeg vil gerne være dygtigere til at tegne

  • Jeg vil gerne investere tid på at blive bedre

  • Jeg vil gerne være sammen med andre, som også elsker at tegne

Om underviseren
Underviser på holdet, Hans Ole Herbst, er selv vild med at tegne og har mange års erfaring som professionel tegner og underviser. Du kan se Hans Oles tegninger på hans hjemmeside: www.hansoleherbst.dk

VILD MED at tegne 3.-5. klasse, GRINDSTED

Lærer: Hans Ole Herbst
Unge- og Kulturhuset
Tinghusgade 9B, Grindsted
Mandage kl. 15.00-16.30

VILD MED AT TEGNE FRA
6. KLASSE, GRINDSTED

Lærer: Hans Ole Herbst
Unge- og Kulturhuset
Tinghusgade 9B, Grindsted
Mandage kl. 16.30-18.00

VILD MED AT TEGNE FRA
6. KLASSE, BILLUND

Lærer: Hans Ole Herbst
Billund Centret
Tirsdage kl. 16.00-17.30

Pil med link til mere indhold Tilmeld