• billedskole

Talent Billund, Kunstlinjen

Billund Kulturskole tilbyder nyt kunsttilbud: Talent Billund, kunstlinjen.
 

Kunstlinjen, Talent Billund bliver du mødt i øjenhøjde og udfordret på dine kunstneriske ideer. Du vil modtage seriøs faglig kritik, plads til at arbejde selvstændigt og udvikle dit eget kunstneriske sprog. Du vil blive mødt af fagpersoner, som vil guide dig gennem de processer og udfordringer du står i.

Er du fra 12 år og op og seriøst vild med billedkunst er dette hold måske noget for dig?

Hvad kræves der?
Det vigtigste er at du interesserer dig for billedkunst, og har lyst til at eksperimentere med kunst og fordybe dig i dit eget arbejde. 

Udstillinger
Holdet laver løbende udstillinger forskellige steder i lokalområdet. Forløbet afsluttes med en stor udstilling i foråret sammen med Billedskolens andre linjer. 

Hvad indeholder Talent Billund?

Alle på holdet tager deres talent seriøst, men der vil være tid til hygge og socialt samvær imellem værkerne. Holdet er en del af Talent Billund, og derfor får du en del ekstra ud af at deltage på dette hold.

  • Tiden er udvidet med 30 min. Vi mødes altså 2 timer hver uge.
  • Mandags fællestime med spisning på tværs, med alle Talent Billund elever på dans, musik og kunst.
  • Månedlige individuelle udviklingssamtaler med din underviser.
  • Løbende udstillinger, og en stor fælles sæsonudstilling.
  • I løbet af sæsonen vil der være udflugter med holdet eller sammen med de andre hold.
  • Du deltager i arrangementer, der arrangeres af Talent Billund. Her kan du møde andre unge, som har talent for sport, dans, kunst og musik.

Forventningssamtale
Vi gerne have en samtale med dig, så vi gensidigt kan afklare om holdet er det rigtige for dig. Ring eller skriv til skolen og aftal en tid. 
Kontakt: Billedkunstkoordinator Malene Kaufmann Jahn, tlf. 72 13 15 25, mail: mkau [at] billund.dk.  

Forpligt dig på engagement og fordybelse med Talent Billund kunstlinje og bliv en del af Talent Billund Kultur, som tilbyder: Fordybelses tid, en prøvebane, fællesskab og et sted at være fælles om at være seriøst omkring kreativitet og passion.

Talent Billund-logo

Mere om Talent Billund, Kunstlinjen

Som elev på Talent Billund, Kunstlinjen får du undervisning, særlig tilrettelagt efter den enkelte elevs fokus, ønsker og kompetencer og udvidet til 120 min. om ugen. Desuden deltager du også i de mange andre nævnte aktiviteter. Prisen for at deltage på Talent Billund, Tegnelinjen i sæson 2023/24 er fire rater á 1150 kr. Der vil kunne forekomme øvrig brugerbetaling til f.eks. forplejning og arrangementer. I Sæson 2023/24 koster det 300 kr. for hvert halvår for forplejning ved mandagstimen. Et enkeltstående måltid koster 30 kr. 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte koordinator Malene Kaufmann Jahn, tlf. 72 13 15 25, mail: mkau [at] billund.dk.

Hvor

Billedkunstlokalet, BillundSkolen

Hvornår

Tirsdage kl. 15.00-17.00

Underviser

Malene Kaufmann Jahn

Pil med link til mere indhold Tilmeld