• Seriøst 1
  • Seriøst 2
  • Seriøst 3

Seriøst vild med billedkunst

ET HOLD FOR dig, der gerne vil arbejde målrettet med billedkunst – maleri, tegning, konstruktion, grafik, skulptur osv.

Er du vild med at eksperimentere med billedkunst, og vil du gerne være bedre til det, så er dette et hold for dig. Seriøst vild med Billedkunst er et tilbud til alle unge fra 8. klasse -22 år, som har opdaget, at de er mere end almindeligt glade for at eksperimentere med billedkunst, og som vil udfordre deres kreativitet og blive dygtigere.

Måske drømmer du om at søge ind på en af de kreative uddannelser eller at tage et ophold på en kunsthøjskole? Så er Seriøst vild med Billedkunst stedet, hvor du, udover at fordybe dig og dygtiggøre dig, også kan få råd og vejledning fra din underviser om de muligheder, der findes.

I modsætning til de “normale” billedskolehold, hvor eleverne som udgangspunkt arbejder med faste opgaver, arbejder du på Seriøst vild med Billedkunst først og fremmest med egne idéer, under vejledning fra din underviser. Dog kan du forvente, at der indimellem vil blive stillet en mere fast opgave, eller at der skal arbejdes med et fælles tema, f.eks. i forbindelse med den store årlige udstilling, der er på Billedskolen.

Udover arbejdet på værkstedet vil vi også tage på kortere ekskursioner – det kan være til en spændende udstilling på et museum eller galleri, eller et værkstedsbesøg hos en kunstner.

På holdet bliver du undervist af en erfaren og professionel kunstner. Du får øvelser, som sætter skub i din udvikling, og du bliver inspireret af de andre på holdet, når I udveksler erfaringer om forskellige teknikker. Ved sæsonens afslutning arrangeres en offentlig udstilling, hvor alle på holdet får mulighed for at præsentere deres bedste værker.

Hvis du kan svare ja til disse punkter, så er holdet noget for dig:
Jeg eksperimenterer, fordi jeg vil være dygtigere
Jeg vil investere tid på at blive bedre
Jeg vil udfordres for at blive bedre
Jeg kan arbejde selvstændigt
– men jeg vil også gerne inspireres og have det sjovt sammen med andre!

OPTAGELSE

Vi vil gerne sikre os, at holdet virkelig er noget for dig. Derfor vil vi gerne tale med dig, inden du bliver tilmeldt, og vi vil også gerne se en portfolie med eksempler på dine værker.
Kontakt: Susanne Frank Lyngså på tlf: 72 13 15 28 eller på mail: slyn [at] Billund.dk 

OM UNDERVISEREN

Underviser på holdet, Susanne Frank Lyngsø, er uddannet designer og er selv vild med billedkunst. Har arbejdet professionelt med kunst hele sit arbejdsliv, som selvstændig, på efterskole, frifagskole, højskole og billedskole.

Tid og sted:

Lærer: Susanne Frank Lyngsø

Gl. Nordre Skole
Banegårdsvej 26, Grindsted
Onsdage kl. 16.30-18.30

Pil med link til mere indhold Tilmeld