• Banner til skoleside

På Billund Kulturskole kan du gå til musik, billedkunst og dans

Se hele Solhverv videoen på Billund Kulturskoles Facebookside!

Velkommen!

Tusind tak fordi I kigger ind på Kulturskolens hjemmeside for skoler. Her kan I se en video om Kulturskolen og læse mere om hvilke fag, vi tilbyder.

Du kan gå i Kulturskolen i fritiden, og vi underviser i både Billund, Grindsted samt andre byer i kommunen. Se mere sammen med dine forældre på vores hjemmeside www.billundkultur.dk.

At gå i Kulturskolen er meget mere end at gå til musik, sang, dans og billedkunst. Du får også en masse sjove oplevelser, både sammen med din lærer og sammen med andre elever. Vi laver ofte arrangementer, hvor vi viser det, vi har lavet, og du får nye venner, når du spiller, synger, maler, tegner eller danser sammen med andre.

 

Musik
Vil du gerne kunne spille eller synge din yndlingsmusik? Så kan du lære det hos os!
På Kulturskolen kan du vælge mellem hele 20 forskellige instrumenter, og du kan gå til både solosang og kor. Desuden har vi også bands og orkestre, hvor vi har det rigtig sjovt, mens vi spiller sammen

 

Billedkunst
Elsker du at tegne og male? Og vil du lære nye teknikker og forfine dit udtryk?
I Billedskolen har vi det sjovt og hyggeligt sammen - det gør vi rigtig meget ud af.
Her kan du arbejde med både tegning, maleri, tekstiler og skulpturelle figurer, og vi afprøver spændende teknikker i en tryg og hyggelig atmosfære.

 

Dans
Bliver du glad af at bevæge dig til musik – og vil du danse og ha’ det sjovt sammen med andre? Så er vores danse-aktiviteter lige noget for dig.
På Balletskolen lærer du klassisk ballet som det, du ser på de store scener. Og du kan også vælge hold i moderne dans, som en rigtig sjov dansestil, hvor man bruger kroppen på virkeligmange måder og danser til forskellige slags musik.

 

Tilmelding

Man kan se mere og tilmelde sig på:

www.billundkultur.dk

 

Velkommen til Billund Kulturskoles Sæson 2022/23

Vi glæder os til at se rigtig mange elever på Billund Kulturskole i den nye sæson!

Du kan tilmelde dig sammen med dine forældre allerede nu. Så kan du begynde allerede efter sommerferien, hvor Kulturskolens nye sæson starter.

På Kulturskolens hjemmeside kan I se lidt mere om, hvad vi tilbyder, og der kan man også tilmelde sig.

www.billundkultur.dk