Ballet og moderne dans - dans for livet

Hjertelig velkommen til sæson 2022/23 i Kulturskolens danselinje!

Bliver du glad af at bevæge dig til musik – og vil du danse og ha’ det sjovt sammen med andre? Så er vores danse-tilbud lige noget for dig!

På kulturskolens danselinje kan du både lære klassisk ballet og moderne dans. Til klassisk ballet lærer du at bevæge dig smukt og fokuseret til klassisk musik, hvilket giver en helt magisk følelse i kroppen. I den moderne dans kan man udtrykke følelser igennem bevægelser og trin, hvilket man helt enkelt bare bliver bidt af. Læs mere om vores dansetilbud her på hjemmesiden, og er du i tvivl om, hvad du skal vælge, hjælper vi gerne med at finde det rette hold til dig.

Undervisningen løber over 34 uger.

På alle holdene er der fokus på glæden ved dans, og vi stræber efter, at al undervisningen sker i en tryg atmosfære, hvor der er plads til smil, mens vi arbejder koncentreret med teknik, koreografi og udtryk. Dans styrker bl.a. din koordination, musikalitet og koncentrationsevne, og derudover får du et fællesskab med andre, som også elsker at danse og udtrykke sig. Mange oplever et øget selvtillidsboost i den udviklingsproces, vi går igennem i løbet af en sæson.
 
Ud over din ugentlige træning kan du mindst to gange om året være med i en opvisning. Danseholdene deltager også i større arrangementer som fx Kulturskolens store gallashow

Der er balletundervisning både mandag og onsdag, og undervisningen i moderne dans foregår om torsdagen.

Kulturskolens dansehold

Se vores ballethold om mandagen her

Se vores ballethold om onsdagen her

Se vores hold i moderne dans om torsdagen her

Se vores hold i BalletYoga her

Ved spørgsmål er I velkomne til at kontakte:

Koordinator for dans Per Weile Bak,
mail: pwb [at] billund.dk, telefon: 7972 7456.

Pil med link til mere indhold Tilmeld