• BalleYoga

NYT TILBUD: BALLETYOGA FOR VOKSNE

Vil du opleve og forbedre din kropsbevidsthed, smidighed, styrke, balance, kropsholdning, musikalitet og indre og ydre balance mellem krop og sind? Hvis ja, tilbyder Billund Kulturskole nu BalletYoga-hold for voksne, der kombinerer det bedste fra begge verdener fra yoga og ballettræning. BalletYoga er ren skønhed, harmoni og velvære for krop og sind.

Yoga gør dig i stand til at lytte og respektere din krop, med bevidsthed om åndedræt og langsomme kontrollerede bevægelser. Yogas fokus på åndedræt og mediering muliggør bedre koncentration og afspænding og løsner op for spændinger i kroppen. I yoga styrkes og forlænges musklerne, hvilket giver større bevægelsesfrihed fleksibilitet, hvilket er så vigtigt for balletten.

Ballet hjælper dig med at føle og bevæge dig smukt og yndefuldt. Den kombinerer rene klassiske balletbevægelser og klassisk musik, som forbedrer koordinationen af ​​kroppen og udvikler musikalitet. Balletbevægelser giver en bedre kropsholdning, da du altid forlænger din rygsøjle og kontrollerer og styrker dine kernemuskler.

I BalletYoga bestemmer du selv, hvor dybt og hvor meget du vil og kan udfordre din krop, så alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller øvet voksenelev. BalletYoga undervises både på dansk og engelsk.

Påklædning er bare fødder, sokker, eller balletsko, hvis du har det, og tøj, du føler dig godt tilpas i. Medbring en yogamåtte og eventuelt nogle yogaklodser og en yogarem (de hjælper dig med at komme dybere ind i yogastillingerne).

Underviser er Julieanne McMillan, som er koordinator for ballet og balletlærer på Billund Kulturskole, underviser på holdet. Julieanne er en ARAD, RTS Certificeret balletlærer med Royal Academy of Dance og certificeret CrossYoga-instruktør.

Kom og prøv i december: Nye elever har mulighed for at komme og prøve BalletYoga gratis d. 9. og 16. december på Billund Kulturskole.

Tilmeld dig her: 
https://bil.speedadmin.dk/registration#/course/2103/0/0/1911

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores balletkoordinator Julieanne McMillan, mail: jmc [at] billund.dk eller telefon/sms: 71 79 43 44.

BalletYOGA for voksne

 

Træningen foregår om torsdagen kl. 19.30-20.30 i Koncertsalen, Billund Kulturskole i Billund Centret.

Pil med link til mere indhold Tilmeld