• BalleYoga

BalletYoga

Vil du opleve og forbedre din kropsbevidsthed, smidighed, styrke, balance, kropsholdning, musikalitet og indre og ydre balance mellem krop og sind? Hvis ja, tilbyder Billund Kulturskole BalletYoga-hold for voksne, der kombinerer det bedste fra begge verdener fra yoga og ballettræning. BalletYoga er ren skønhed, harmoni og velvære for krop og sind.

Yoga gør dig i stand til at lytte og respektere din krop, med bevidsthed om åndedræt og langsomme kontrollerede bevægelser. Yogas fokus på åndedræt og mediering muliggør bedre koncentration og afspænding og løsner op for spændinger i kroppen. I yoga styrkes og forlænges musklerne, hvilket giver større bevægelsesfrihed fleksibilitet, hvilket er så vigtigt for balletten.

Ballet hjælper dig med at føle og bevæge dig smukt og yndefuldt. Den kombinerer rene klassiske balletbevægelser og klassisk musik, som forbedrer koordinationen af ​​kroppen og udvikler musikalitet. Balletbevægelser giver en bedre kropsholdning, da du altid forlænger din rygsøjle og kontrollerer og styrker dine kernemuskler.

I BalletYoga bestemmer du selv, hvor dybt og hvor meget du vil og kan udfordre din krop, så alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller øvet voksenelev. BalletYoga undervises både på dansk og engelsk.

Påklædning til BalletYoga er der en bestemt dragt som du kan læse mere om her: https://billundkultur.dk/dans/om-toj-og-sko

Medbring en yogamåtte og eventuelt nogle yogaklodser og en yogarem (de hjælper dig med at komme dybere ind i yogastillingerne).

Underviser er Melanie Espersen.

Ved spørgsmål til undervisningen, er I velkomne til at kontakte koordinator for dans Melanie Espersen, mail: mesppwb [at] billund.dk (@billund.dk), telefon: 4043 7637.

BalletYOGA

 

Onsdage 19.30 -20.30
BalletYoga er for voksne, elever fra 13 år, ballethold niveau 2 og 3 - begynder, let øvede og øvede. 

Undervisningen foregår i Aktivitetsrummet i Billund Idrætscenter.

Pil med link til mere indhold Tilmeld