trommer og slagtøj

Du kan spille Trommer og Slagtøj fra 3. klasse. (International School of Billund: P4)

Undervisningen tilbydes både som solo eller gruppe m. 2-3 elever.

om instrumentet

Trommer slagtøj er et af de mest populære instrumenter, og de kan bruges i alle stilarter og genrer. Hvad enten du er til klassisk slagøt, sammenspil i band eller om der skal fyres op under rockbeatet derhjemme.

Trommer er et godt instrument at vælge, hvis du gerne vil spille selv, men også et ligeså godt instrument, hvis du gerne vil spille sammen med andre

Om undervisningen

Når du går til trommer på Billund Kulturskole, lærer du både forskellige teknikker og genrer at kende. Vi spiller trommer til de nyeste radiohits og de gode gamle klassikere, og igennem den musik vi spiller, får vi en masse ny viden om trommespil og musik.

For at du kan udvikle dig bedst muligt, anbefaler vi, at du øver dig regelmæssigt - og meget gerne på et trommesæt. Vi vil naturligvis gerne hjælpe med at vejlede dig, hvis du skulle få lyst til at investere i dit helt eget sæt.

 

Trommeklubben: Kunne du tænke dig at tyvstarte på at lære at spille trommer, så kan du i et sjovt og trygt fællesskab med andre være med i trommeklubben. Her kan man lære at spille trommer på en ny og sjov måde, og det er et nyt og billigere alternativ for nybegyndere. Læs mere om trommeklubben her.

Sammenspil og fællesskab

Det sociale aspekt er en stor del af at spille musik, og derfor anbefaler vi vores trommeelever at være med i et af Kulturskolens sammenspil. Man kan også søge optagelse i LEGOLAND Billund Garden, når de basale færdigheder er på plads. Du kan læse mere om LEGOLAND Billund Garden her.

Husk, når du går til solo- eller gruppeundervisning på trommer, så er sammenspil i Kulturskolen gratis. Der er særlige priser for LEGOLAND Billund Garden. Priser for undervisningen findes her.

Tid og sted

Undervisning i Billund: Tirsdage og Onsdage

Undervisning i Grindsted: Tirsdage

Der tages forbehold for ændring i undervisningsdagen.

Lærer: Thomas Gundal

Lærer: Søren Pedersen

Parløb reklamebureau a/s