Kompagni B kommer til Billund igen i uge 48

På Billund Kulturskoles liste over arrangementer er rigtig mange i nær fremtid med Kompagni B.

De dygtige unge dansere fra Det Kgl. Teaters balletskoles 8. og 9. klasse kommer til Billund fra 28. november til 2. december. Hele ugen foregår der arrangementer for børn og unge fra Billund Kommune.

Næsten 600 børn fra 2. og 3. klasse på ni skoler kommer til at opleve forestillingen "Solkongens kongelige havefest", som er lavet specielt til Billundturen. Børnene optræder endda selv i forestillingen med bevægelser, som de har indlært ved at se en lille film, som eleverne fra balletskolen har sendt dem.
 

Et helt særligt arrangement er mødet mellem ni talenter fra Billund Kommune og seks unge dansere fra balletskolen. Alle mellem 14 og 16 år. Dette helt unikke arrangement under ledelse af Balletskolens kunstneriske leder Ann Crosset har flere dele under overskriften "Now or Never & Always". Mandag til torsdag byder de 15 unge på kunstoplevelser for dem, der har brug for det. Hvem det er, og hvad de optræder med kan man læse mere om her.

Kulturskolens ældste balletelever er ligeledes heldige at få glæde af de dygtige danseres kunnen. Ved to workshops tirsdag og torsdag i uge 48 underviser balletskolens 8. klasse Kulturskolens balletelever fra 10-12 år.

Parløb reklamebureau a/s