De dansede på arbejdet og i skolen

Kan man lave en dans, hvor man bruger nogle af de bevægelser, der er typiske for ens arbejde? Jo, det kan man, for det var udgangspunktet for Årets Dans 2016, og omkring 400 skoleelever og 30 medarbejdere på virksomheden Stansomatic i Billund har haft gang i både kreativiteten, kroppen og koncentrationen til den smittende glade musik af Alice Carreri og Jonathan Elkær

– Vi vil gerne gøre dansen jordnær, humoristisk, ligetil og tilgængelig for alle. Vi vil skabe glæde og lyst til at springe ud i dansen og smide armene op over hovedet – altså at give slip, fortæller Jannik Elkjær fra dansekompagniet DON GNU, der sammen med dansekollegaen Kristoffer Louis Andrup Pedersen står bag koreografien til Årets Dans 2016.

 

Læs mere om danseforløb i skolerne her

 

 

Årets Dans i Billund Kommune

Vestre Skole Grindsted, Søndre Skole Grindsted og BillundSkolen havde i år besøg af de dygtige dansere fra Dansefyrtårn Trekanten for at lære Årets dans 2016. – Jeg kan godt lide at komme rundt og undervise børnene i skolerne, fortæller en af de to professionelle dansere, Pavel Herrera. - Det var også en rigtig god oplevelse at danse med medarbejderne på Stansomatic. De var friske!

Det er Dansehallerne og Dansefyrtårn Trekanten, der står bag begivenhederne med Årets Dans, og I Billund Kommune koordineres dansen af Billund Ungdoms- og Kulturskole. Årets dans danses hvert år i forbindelse med dansens dag 29. april og i dagene der omkring.

Parløb reklamebureau a/s