Master Class – maleri for voksne og unge

Arbejder du seriøst med maleriet, drømmer du om at deltage i en censureret udstilling, eller ønsker du at blive optaget på en kunstfaglig videregående uddannelse, så læs her!

Master Class er et nyt tiltag i Billedskolen fra januar 2018. Her møder du den professionelle kunstner, som er aktiv på kunstscenen i Danmark. Få kunstnerens syn på samtidskunsten lige nu, og udfordr dig selv i mødet, hvor du bliver vejledt i dit eget kunstneriske arbejde - og måske også provokeret.


Første gang præsenterer kunstneren sig selv og stiller en opgave, som man arbejder videre med frem til næste møde tre uger senere. Her går man i dialog med kunstneren om det billede, man har malet.

Undervisningen foregår i Billedskolens nye malersal på den gamle Nordre Skole, Banegårdsvej 26, 7200 Grindsted. Malersalen ligger på 1. sal.

Ønsker man at male i malersalen ud over de aftenener, der er undervisning, kan man booke en plads i malersalen. Denne plads kan man bruge frit – med undtagelse af de tidspunkter, hvor der er anden undervisning. Læs mere her


Første master class

Kunstner: Søren Taaning

Onsdag 10. januar 2018 kl. 19-22

Onsdag 31. januar 2018 kl. 19-22

Malersalen Nordre Skole, Banegårdsvej 26, 7200 Grindsted.

Pris 750 kr.

Medbring selv mad og drikke efter behov alle dage.


Søren Taaning er en erfaren underviser, og man kan glæde sig til nogle spændende timer i hans Master Class om nye metoder og inspiration til maleri. Kurset er baseret på værkstedsundervisning med individuelle samtaler og vejledning. Derudover fælles billedgennemgange og foredrag om kunst.

Søren Taaning, Leder af Dansk Talentakademi og kunstnerisk leder af Skovsnogen - Deep Forest Artland, er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1995-2001

http://www.taaning.org/


Antal deltagere: 6 -8

Tilmelding

Her fra siden fra fredag 1. december.

Sidste tilmelding er onsdag 3. januar. Først til mølle!

Parløb reklamebureau a/s