Master Class – maleri for voksne og unge

Arbejder du seriøst med maleriet, drømmer du om at deltage i en censureret udstilling, eller ønsker du at blive optaget på en kunstfaglig videregående uddannelse, så læs her!

Master Class er et nyt tiltag i Billedskolen fra januar 2018. Her møder du den professionelle kunstner, som er aktiv på kunstscenen i Danmark. Få kunstnerens syn på samtidskunsten lige nu, og udfordr dig selv i mødet, hvor du bliver vejledt i dit eget kunstneriske arbejde - og måske også provokeret.


Første gang præsenterer kunstneren sig selv og stiller en opgave, som man arbejder videre med frem til næste møde tre uger senere. Her går man i dialog med kunstneren om det billede, man har malet.

Undervisningen foregår i Billedskolens nye malersal på den gamle Nordre Skole, Banegårdsvej 26, 7200 Grindsted. Malersalen ligger på 1. sal.

Ønsker man at male i malersalen ud over de aftenener, der er undervisning, kan man booke en plads i malersalen. Denne plads kan man bruge frit – med undtagelse af de tidspunkter, hvor der er anden undervisning. Læs mere her


master class April 2018

Kunstner: Anna Maria Odell

Onsdag 4. april 2018 kl. 19-22

Onsdag 25. april 2018 kl. 19-22

Malersalen Nordre Skole, Banegårdsvej 26, 7200 Grindsted.

Pris 750 kr.

Medbring selv mad og drikke efter behov begge dage.


Anna Maria Odell har i mange år arbejdet med mønstre/struktur i abstrakt maleri for at opløse figurationen og komme tættere på det, hun mere interesserer sig for – brud i strukturer og forvandlinger af forskellig art. Tilgangen er at bruge det private ”dagbogsagtige” maleri og enkelte regler, dette gælder i form og udførelse. Det resulterer i konstant afvejning af kontrol og ”fri kreativitet”; hvorved impulser sættes i system.

Hun arbejder i akryl, olie og akvarel, i både store og små formater.

Anna er uddannet ved det Kongelige Danske Kunstakademi 2000-2006. Hun kommer oprindelig fra Sverige, men bor nu på Vestkysten, Jylland.

http://www.annamariaodell.com/

 

Opgave: At arbejde med abstrakt maleri, bruge mønstre og gentagelse.


Antal deltagere: 6 -8

Tilmelding

Her fra siden fra fredag 2. februar.

Vælg Billedskole/ voksenhold/ Master Class

Sidste tilmelding er onsdag 21. marts. Først til mølle!

 

Tidligere Master Classes

Januar 2018: Søren Taaning, Leder af Dansk Talentakademi og kunstnerisk leder af Skovsnogen - Deep Forest Artland, er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1995-2001

http://www.taaning.org/

Parløb reklamebureau a/s