Master Class – maleri for voksne og unge

Arbejder du seriøst med maleriet, drømmer du om at deltage i en censureret udstilling, eller ønsker du at blive optaget på en kunstfaglig videregående uddannelse, så læs her!

Master Class er et nyt tiltag i Billedskolen fra januar 2018. Her møder du den professionelle kunstner, som er aktiv på kunstscenen i Danmark. Få kunstnerens syn på samtidskunsten lige nu, og udfordr dig selv i mødet, hvor du bliver vejledt i dit eget kunstneriske arbejde - og måske også provokeret.


Første gang præsenterer kunstneren sig selv og stiller en opgave, som man arbejder videre med frem til næste møde tre uger senere. Her går man i dialog med kunstneren om det billede, man har malet.

Undervisningen foregår i Billedskolens nye malersal på den gamle Nordre Skole, Banegårdsvej 26, 7200 Grindsted. Malersalen ligger på 1. sal.

Ønsker man at male i malersalen ud over de aftenener, der er undervisning, kan man booke en plads i malersalen. Denne plads kan man bruge frit – med undtagelse af de tidspunkter, hvor der er anden undervisning. Læs mere her


master class Sæson 2018/19

Der arrangeres tre Master Classes i sæson 2018/19. Hold øje med tilbudet her på siden. Fra starten af august kan man tilmelde sig.

 

Pris pr. Master Class 750 kr.

Ved tilmelding til alle tre gives 10% i rabat.


Antal deltagere: 6 -8

Tilmelding

Her fra siden

Vælg Billedskole/ voksenhold/ Master Class

 

Tidligere Master Classes

Januar 2018: Søren Taaning, Leder af Dansk Talentakademi og kunstnerisk leder af Skovsnogen - Deep Forest Artland, er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1995-2001

http://www.taaning.org/

Parløb reklamebureau a/s