Kursus med kunstner Louise hindsgavl

Helt enestående har Billund Kulturskole fået mulighed for at arrangere et kursus to aftener med kunstner Louise Hindsgavl. Hun arbejder fortrinsvist med porcelæn. I kan se hendes hjemmeside her. http://www.louisehindsgavl.dk/

Hun vil i sit kursus tage udgangspunkt i ansigtsformer, og alle vil kunne få noget ud af det, lover hun. Også selv om man ikke normalt arbejder i ler Hun vil medbringe stentøjsler, og man kan afregne betaling af ler med hende.
 


 

Datoerne for kurset er
torsdag 27. september
og torsdag 25. oktober.

Begge aftener kl. 19-22.
Pris ekskl. materialer 750 kr.
Antal deltagere 6-10.
Tilmelding senest 24. september

 

 

 

Undervisningen foregår i Billedskolens malersal på den gamle Nordre Skole, Banegårdsvej 26, 7200 Grindsted. Malersalen ligger på 1. sal. Her er der mulighed for at brænde.

 

Det interessante ved Louise Hindsgavl er, ud over hendes tekniske dygtighed, det udtryk, hun lægger i sine værker.

Måske har nogen set udstillingen Overtryk på Trapholt i 2016/17. Vores ungeelever i Billedskolen var på udflugt til netop denne udstilling, og i Billedskolen er Grindstedeleverne heldige at få et forløb med hende om eftermiddagen på samme to dage. Det er Billedskolens projekt i samarbejde med CoCO omkring samskabelse.

Ønsker man at male eller forme i malersalen ud over de aftenener, der er undervisning, kan man booke en plads i malersalen. Denne plads kan man bruge frit – med undtagelse af de tidspunkter, hvor der er anden undervisning.

Læs mere her

Parløb reklamebureau a/s