Kompagni B og unge Billundtalenter

Unge talenter fra Billund i nyt samarbejde med Det Kongelige Teaters Kompagni B

Det Kongelige Teaters yngste balletkompagni, Kompagni B, og unge fra Billund Kommune er gået sammen i et nyt, kreativt samarbejde om at skabe kunst.

Takket været Billund Kulturskole og Ole Kirks Fond besøgte Det Kongelige Teaters Kompagni B skoler i både Sdr. Omme, Grindsted og Billund i februar tidligere i år. Et succesfuldt besøg som viste sig at blive startskuddet til et nyt kreativt samarbejde mellem Kompagni B og ni unge talenter fra Billund.  

De unge talenter er blevet udvalgt af Billund Kulturskole og Det Kongelige Teater, og rummer alt fra musikere og visuelle kunstnere til talenter i drama og dans. Siden oktober har de kreative unge samarbejdet med seks elever fra teatrets Kompagni B. Her skal de udfordre deres egne talenter, samt deres fælles kærlighed til kunsten, og i sidste ende skabe endnu flere involverende og kunstneriske aktiviteter for flere borgere i Billund.

 

 Talenterne har bl.a. fået til opgave at spørge sig selv; Hvad har Billund brug for? – Svaret vil finde sted i uge 48, hvor en serie af specieldesignede begivenheder vil finde sted i Billund og Grindsted Kommune.  

Se hele programmet for uge 48 her

Projektet er et samarbejde mellem Billund Kommune, Billund Kulturskole og Det Kongelige Teater, og er støttet af Ole Kirks Fond.

Kompagni B: Balletdansere

1) Elvira Lundgren Thomsen

2) Eva Drews Bloch

3) Luna Refning Lerche

4) Isabel Dokkedal

5) Ada WesterLund

6) Elise Varonne

Unge talenter fra Billlund:

1) Isabella N. Thomsen – Drama

2) Julie W. Andersen –Drama

3) Mie Buchhave Søgaard_ Music

4) Mads Kristensen-Music

5) Laura Hjorth Fredensborg – Drama

6) Emil Elbæk- Music

7) Asta Bruun Poulsen – Visual artist

8) Naja Bert – Visual Artist

9) Sarah Marie Juul Hansen – Visual Artist

Parløb reklamebureau a/s