Ballet ved indvielsen af pladserne ved Lego House

Torsdag 28. september var en helt særlig dag i Billund, da Lego House blev indviet - og endda med besøg af Kronprinsparret og deres fire børn.

Balletskolen optrådte ved lejligheden på torvet, som også blev indviet samme dag.

Det blev en dejlig dag med solskin fra morgenen, hvor balleteleverne mødte i stiveste puds for at øve hele dagen indtil de optrådte for de kongelige. Vi havde også gæster fra Esbjerg Kulturskoles ballethold fra Det Kongelige Teaters talentcenter der.

Billundeleverne dansede med koreografi af Helio Porcaro først til Fanfare af Monteverdi. Derefter gik Esbjergs elever på scenen og dansede til Polonæse af Chopin og til sidst var der et stort fællesnummer til Lego-sangen "Everything is Awesome" med koreografi af Anne Boel Lauridsen.

Det blev en helt igennem uforglemmelig dag og vi siger tak til alle vores fortsætterballetelever, som var med denne dag. Tak til Den Jyske Sparekasse, hvor vi klædte om og blev modtaget med stor gæstfrihed. Ligeledes en stor tak til Esbjerg Kulturskole og Turi Malmø og sidst men ikke mindst til alle de forældre fra både Billund og Esbjerg, som hjalp med til at gøre dagen tryg og god for børnene.

Parløb reklamebureau a/s