Elektronisk musik

Du kan gå til Elektronisk musik fra 6. klasse (International School of Billund: M7).


Elektronisk musik er undervisning i musik på computer, og du lærer at komponere og producere musik med computeren som hovedinstrument.

Der undervises i musikprogrammet, Ableton, og her stifter man bekendtskab med software-synthesizere, sampling, manipulation af lyd, sekvensering af trommer, lyd-design, effekter samt arrangement og komposition af elektronisk musik. Elektronisk musikproduktion er meget individuelt og kan være forskelligt fra elev til elev, så undervisningen tager udgangspunkt i den musik, eleven lytter til og godt kan lide, og derfor vil den specifikke fokus variere alt afhængig af smag og musikalsk interesse.

Der undervises i 50 minutters lektioner hver 14. dag, og hver anden gang vil undervisningen foregå over Skype, og hver anden gang vil det foregå på Kulturskolen i Billund

Man skal selv have en computer og høretelefoner, og man må meget gerne have installeret Ableton Live hjemmefra. Man kan få en 30-dages demo-licens på www.ableton.com, men efter udløb af demo-licensen kan man ikke gemme eller eksportere lyd. Det er derfor nødvendigt, man på længere sigt køber programmet.

Derudover skal man downloade Skype til kommunikation i forbindelse med hjemmeundervisningen. Læreren sørger for at have materiale med til eleverne, hvis der arbejdes med noget, som ikke findes i selve programmet.

Undervisningen starter i uge 34 og følger Kulturskolens sæsonkalender, og du kan læse mere om priser lige her.

Der undervises på Kulturskolen i Billund/hjemme

Underviser: Jeppe Engelbrecht Appel

Parløb reklamebureau a/s