blokfløjte

Du kan spille Blokfløjte fra 1. klasse. (International School of Billund: P2)

Der tilbydes både solo- og gruppeundervisning m. 2-3 elever.

 

om blokfløjten

Alle kender Blokfløjten – og det er der god grund til. Blokfløjten har nemlig været til stede hos efterhånden mange generationer på musikskoler og folkeskoler, hvor den har givet utallige børn og unge mod på musikken og dens forunderlige verden. Blokfløjten er et af de bedste instrumenter at starte på, og derfor er den stadig den dag i dag et kendt instrument for børn, unge og forældre i alle aldre.

Men hvad mange ikke ved om blokfløjten, så kan man ved at starte på blokfløjte nemt skifte til mange andre instrumenter så som tværfløjte, saxofon, klarinet og mange andre spændende slags fløjter. Man kan faktisk også bare fortsætte med at spille blokfløjte og blive rigtig god til det som f.eks. vores alles Michala Petri.

 

Nybegynder?

Hvis du gerne vil starte til blokfløjte sammen med andre, så tjek Blokfløjteklubben ud. Blokfløjteklubben er for dig, der gerne vil lære at spille blokfløjte i et sjovt og trygt fællesskab. Man spiller for hinanden, laver sjove quizzer og opgaver og har det forrygende sjovt sammen med de andre musikkammerater.

Lærer

Birger Sørensen

Parløb reklamebureau a/s