Dato: 
25.10.2014 - 18:00

Aktiviteter i Billund Centrets teatersal

Ved Billund Natten lørdag 25. oktober 2014 er Billund Kulturskole i samarbejde med Kulturelt samråd vært ved flere aktiviteter i Billund Centrets teatersal. Der er hjælpere ved alle aktiviteter, og det er for hele familien. Kom forbi mellem kl. 18.00 og 21.30

 

Tegn en levende tegning

Prøv at tegne en tegning og optag tegningen, så den bliver en levende lille film. Vi bruger Stop Motion og computer – og masser af farver og tuscher.

 

Runerod – matematikspil, når det er sjovest

Her er spillet, hvor man har det sjovt, samtidig med at man bliver bedre til at regne den ud. Runerod er et rollespil, hvor spilleren styrer en spilfigur rundt i en virtuel 3D fantasiverden.
Mød dem, der står bag det nye, populære spil, og prøv det.

 

Musikalske aktiviteter ved Billund Natten se her

Det fulde program for Billund Natten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vær kreativ på computer og Ipad med Scratch

I programmet Scratch kan man være kreativ og lave små historier, hvor figurerne bevæger sig. Fx kan man lave et animeret fødselsdagskort.  Kom og prøv det, og få hjælp til at komme i gang. Medbring evt. din egen Ipad og installer gerne Scratch Jr. på den. Scratch-programmerne er gratis, så man har mulighed for at lege videre derhjemme.

 

 

 


 

 

Fantasy Design

Brug din fantasi og lav sjove ting ud af dimser og skrammel. Vi har en masse ting, som du kan bruge, og vi har limpistoler og gaffatape i lange baner.

 

Græskarlygter

Traditionen tro kan man også i år lave en græskarlygte. Kom og skær en uhyggelig, sjov, gyselig og flot lygte ud af et dejligt græskar.

Parløb reklamebureau a/s