Dato: 
25.08.2015 - 18:00

Er du eller I årets Upcoming?

Nu har du eller dit band chancen for at komme ud af øvelokalet og blive opvarmningsband for to af Danmarks bedste sangskrivere. Det eneste du/I skal gøre er at melde jer til årets fedeste musikkonkurrence Upcoming. Alle har mulighed for at deltage, og derfor er alt lige fra hjemmekomponerede toner til gode aflurede covernumre velkommen – det vigtigste er, at I er klar til at spille en 20 minutters koncert med det bedste, I har foran et skarpt dommerpanel bestående af lokale musikere og branchefolk

 Vinderen af Upcoming får et gavekort på 5.ooo kroner til 4Sound i Esbjerg, og den kæmpe oplevelse og store ære af at blive opvarmningsband til veloplagt publikum, når to af Danmarks bedste sangskrivere, Ida Gard og Christian Hjelm, spiller dobbeltkoncert i Grindsted den 27. august. 

For at deltage skal du eller dit band indsende en lydfil og en kort tekst, hvor du eller I præsenterer jer selv. Materialet sendes til cje@billund.dk og skal være fremme senest mandag den 17. august. Udvælgelseskonkurrencen vil foregå tirsdag den 25. august kl. 18:00 på teltscenen, Nørre Torv i Grindsted.

Læs mere om konkurrencen og den unikke mulighed på www.upcoming.nu

Parløb reklamebureau a/s