Dato: 
01.11.2018 - 17:00

spildansk dagen med billund kulturskole

Torsdag 1. november fejrer Billund Kulturskole Spil Dansk Dagen med en bred vifte af dansk musik.

Spil Dansk Dagen fejres i år med en koncert i 2 afdelinger i Billund Centret.

Første del af koncerten foregår i Billund Centrets Foyer fra kl. 17, hvor musikskoleelever og Kulturskolens Underholdningsorkester giver koncert. Koncerten foregår i det åbne rum, og der bliver god mulighed for at lytte- eller synge med for alle, der kommer forbi.

Kl. 19 fortsætter anden del af koncerten i Café Bonita, hvor 2 af Kulturskolens lærere optræder med revysange fra de sidste 100 år. Det bliver en tidsrejse med nedslag i den danske revysangs historie fra forskellige perioder og med nogle af de sange, som har betydet mest for den danske revysangs udvikling. Der bliver fremført viser af bl.a Liva Weel, Dirch Passer, Elga Olga, Preben Uglebjerg, Marguerite Viby, Kirsten Walther og Lisbeth Dahl, og alt sammen kædet sammen af små anekdoter om sangene, og det hele sat ind i en tidsmæssig billede fra den periode, de er fra.

Til koncerten kl. 19 kan der købes Revy-menu i Café Bonita til kun 75 kr. Menuen består af Stegt flæsk med persillesoves og citron fromage. Der kan også købes kaffe og kage til 30 kr.

Menu- og bordbestilling hos Café Bonita i cafeen eller på tlf. 2244 3596.

Der er fri entré til begge koncerter.

Parløb reklamebureau a/s