Dato: 
07.04.2019 - 15:00

gallashow 2019 - tidsmaskinen

KØB BILLETTER LIGE HER

(Billetsalget starter mandag 3. december)

Søs Fenger og Pelle Emil Hebsgaard skal stå i spidsen for Ungdoms- og Kulturskolens Gallashow, når de tager på en eventyrlig tidsrejse i ”Tidsmaskinen” søndag 7. april 2019. Søs Fenger, som gennem de sidste 4 årtier har betaget danskerne med sin smukke sangstemme, skal optræde sammen med et af landets største og meste talentfulde musicalperformere, Pelle Emil Hebsgaard. Sammen med Ungdoms- og Kulturskolen skal de tage publikum med på opdagelse i fortiden og fremtiden med dét, der bliver Ungdoms- og Kulturskolen fjerde store Gallashow.

En stor og alsidig oplevelsesdag

Gallashowet bliver igen en begivenhedsrig eftermiddag med mange forskellige aktiviteter rundt i hele MAGION, og hovedværket vil endnu engang være et stort show med mange medvirkende fra Ungdoms- og Kulturskolens forskellige kor og ensembler. Showets musikalske indslag får også opbakning fra Kulturskolens teater-, billed-, og ballethold, som sammen med de 2 solister sørger for et helstøbt show i flotte rammer.

Det store show starter kl. 15, og allerede inden da vil der i foyeren, fra dørene åbner klokken 14 og igen i pausen, være udstillinger med Ungdomsskolen, performance og musikalske indslag fra drama- og musikskoleelever samt fernisering med Billedskolens elever. Det bliver alt i alt en stor og alsidig oplevelsesdag, som byder på noget for enhver smag.

Parløb reklamebureau a/s