Dato: 
27.08.2015 - 19:00

Dobbeltkoncert med Ida Gard og Christian Hjelm

GRATIS ENTRÉ

Torsdag d. 27. august kl. 19.00 præsenterer Musikcentralen i Grindsted en dobbeltkoncert med to af Danmarks bedste sangskriver, Ida Gard og Christian Hjelm. Ida Gard, tidligere vinder af P3’s KarriereKanon, og den begavede nordjyske komponist Christian Hjelm, vil igennem en dobbeltkoncert berige publikum med velskrevne toner og enestående lyrik fra hver deres anmelderroste plader.

Inden aften rigtig går i gang, vil vinderen af årets Upcoming sætte stemningen og varme publikum op med en foryngende opvarmningskoncert med et udvalg af deres allerbedste numre.

Så gå ikke glip af en unik musikalsk aften med det bedste fra den store danske og den lille lokale scene, når vi mødes til koncert i salen på Musikcentralen i Grindsted. 

 

Musikalsk inspirationsworkshop med Ida Gard

Hvis du mangler inspiration til nye måder at skabe musik på, eller bare gerne vil vide mere om, hvordan du får din musik frem i verden, så får du torsdag den 27. august en unik mulighed, når Trekantområdets festuge inviterer til musikalsk inspirationsworkshop med den prisvindende sangerinde Ida Gard. Kom og vær med til en lærerig eftermiddag, inden du om aftenen har muligheden for at høre Ida Gard til året bedste dobbeltkoncert med hende og den nordjyske sangskriver Christian Hjelm. 

Workshoppen er gratis og finder sted kl. 17 på Musikcentralen i Grindsted. Der er gratis entré til arrangementet

Parløb reklamebureau a/s