Dato: 
27.10.2012 - 18:00

Billund Kulturskole, billund centret

Også i denne udgave af BillundNatten byder Kulturskolen ind med en masse aktiviteter. Allerede fra kl. 18 kan både børn og voksne være med til at bygge med på ”Den hvide by med de mange kirker”. Dette foregår i menighedssalen i Billund Kirke frem til kl. 22, kun afbrudt af en koncert i kirken

I Kulturskolens lokaler er der sammenspilsworkshop for alle kl. 19 under ledelse af medlemmer fra New Orleans-orkestret Brassflavour. Alle er velkomne til at komme og spille med.

Også kl. 19 er der koncert med KEM Trio, som består af Egon Mortensen, keyboard, Erik Kinch-Jensen, klarinet og Keld Kjestrup, guitar, violin og harmonika, som spiller et festligt program af både danske og amerikanske evergreens. Denne aften får de tre herrer også selskab af sangerinden Mette Bjerre Bloch.

Kl. 20.00 er der koncert med koret Vokalias. Efter at have eksisteret i ca. 30 år er Vokalias en institution i både Billund Kommune og en meget stor omegn, og koret synger under ledelse af stig Møller.

Kl. 21.30 indtager Brassflavour koncertsalens scene, hvor de giver en koncert med livlige melodier, fede grooves og riffs med bid i. Stemningen er ren New Orleans, og musikerne har gennem de senere år hentet en solid erfaring fra adskillinge jazzfestivaler samt en masse andre spillesteder og jazzklubber. Kedeligt bliver det absolut ikke, når Brazzflavour trykker den af.

Endelig sælges der aftenen igennem æbleskiver i Kulturskolen.

Parløb reklamebureau a/s